DİKA tarafından Siirtli girişimci genç kadına ödül verildi

Avrupa Birliği (AB) desteğiyle Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yürütülen 'TRC3 Bölgesi'nde Genç İstihdamının Teşviki' projesi kapsamında girişimcilik yarışması ödülünü Siirt'ten Helin Selçuk kazandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Ekrem Canalp’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Süreyya Erkan, Batman Üniversitesi Rektör Vekili, DİKA Genel Sekreteri, kamu kurum yöneticileri ile genç kadın girişimci ve öğrenciler katıldı.

Batman Üniversitesi merkez kampüste yapılan törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, dinamik bir ekonomiye sahip olan ülkelerde insanların kendi işini kurmanın derdinde olduğunu söyledi.

Ardından söz alan DİKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Alanlı ise genç istihdamın teşviki amacıyla başlattıkları projenin 2 buçuk yıllık bir süreci kapsadığını belirtti.

"ÖDÜL ALANLAR AÇIKLANDI"

Jüri tarafından seçilen 4 kadın girişimciye plaket takdimi yapıldı. Ödülü Siirt'ten Helin Selçuk, Batman'dan Nergiz Çakar, Şırnak'tan Cennet Üren ve Mardin'den Feleknaz Taş kazandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN