DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen: 'Eğer Biz Siirt'te AK Parti'den Az Oy Alırsak...'

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ve DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan'ın katılımıyla, parti binasında miting öncesi basın açıklaması düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ve DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan'ın katılımıyla, parti binasında miting öncesi basın açıklaması düzenlendi.

"Devasa Bir Miting Planlıyoruz"

Toplantıda konuşan, Dayanan, "5 Eylül'den bu yana miting startını verdik. Bugün itibariyle hazırlıklarımızı tamamladık ve yarın mitingimizi icra edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi mitinge davet ettik. Daha mutlu bir Türkiye'de yaşamak adına halkımızı Siirt mitingine davet ediyoruz. Yarın Siirtlilerin katılımıyla devasa bir miting planlıyoruz." dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Ekmen, "İktidara talip bir kadro ile milletimizin huzurundayız. Düzenlendiğimiz mitinglerin dördüncüsünü Siirt'te düzenliyoruz. DEVA Partisinin Siirt'te miting yapma kararını alması bile medyada cesaret esamesi olarak değerlendirildi. Yozgat'ta meydanın dolduğu gibi Siirt'te de yoğun katılımla meydanları doldurmayı planlıyoruz. Siirt'in Türk Siyaset tarihinde özel bir yeri var ama bu özel yerinin karşılığı olan vefayı, hizmeti de hak ettiğini alamadı Siirt'imiz."

Biz buraya Batman'dan karayoluyla gelecek. Yarın Genel Başkanımız Diyarbakır'dan gelecek. Siirt'in etrafına bir çember çizsek, 200 kilometrelik bir çember, bu 200 kilometre içerisindeki yol standardı Türkiye'nin en kötü yol standardı olabilir." diye konuştu.

Bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan Ekmen, "Seninle kameralar önünde iddiaya giriyorum. Eğer biz Siirt'te AK Parti'den az oy alırsak senin arzu ettiğin her türlü hediye ikramı buradaki gazetecilere de ben vereceğim. Yok biz daha çok oy alırsak gelirim buraya sen bana bir Siirt büryanı ısmarlarsın. Bu konuda bir endişemiz yok. DEVA Partisinin baraj sorunu yoktur, DEVA Partisi, Türkiye'de bugün bir seçim olsa 40-50 milletvekili çıkarabilecek kadar her ilde gücü vardır. Siirt de bu güçlü olduğu illerden birisidir." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Ali demir | 25 Eylül 2022 14:06

    Desene basta kaybetmissin. Daha dusuk oy alacagin kesin. Bnm arabam var istersen iddiasina girelim

  • Faruk | 25 Eylül 2022 01:07

    Zıya atma ziya

BUNLARA DA BAKIN