DEVA Partisi Eruh İlçe Başkanı İŞKUR İşçi Alımlarına Sert Tepki Gösterdi!

Siirt İŞKUR ile Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan TYP kapsamında Siirt ve ilçelerde geçici süreli 480 kişinin işe alımına ilişkin 'Kul hakkına girmeye hazırlananları bir kez daha uyarıyoruz.' ifadelerini kullanan DEVA Partisi Eruh İlçe Başkanı Fuat Ceylan Sert açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt İŞKUR ile Siirt İl Milli Egitim Müdürlügü arasında imzalanan TYP kapsamında Siirt ve ilçelerde geçici süreli 480 kişi istihdam edilecek.

"Kul hakkına girmeye hazırlananları bir kez daha uyarıyoruz." diyen Fuat Ceylan yaptığı yazılı basın açıklamasında, "İşe alım başvurularında Siirt Merkez ve Kurtalan ilçesi noter Onaylı kura çekimi yapılacağını, ERUH - ŞİRVAN-BAYKAN - PERVARI- Tillo ilçelerinde ise liste yöntemi ile alım yapılacağını açıklanmıştır. İktidar partisi tarafından verilecek listenin onaylanmasını kabul etmiyoruz. Şartları uyan kişiler arasından noter huzurunda kura çekilmesini Kurada İsmi Çıkanların Adaletli Bir Şekilde Dağıtılmasını Talep Ediyoruz."

Ceylan açıklamasının devamında da şu ifadelere yer verdi:

"Bu konuda yetkilileri objektif ve hakkaniyetli Basına ve Halka Açık Noter Huzurunda Kuranın Çekilmesini Adaletli Bi Şekilde Davranmaya davet ediyorum. Bütün bu haksızlıklar ve usulsüzlükler TYP programının hükümetin yaptığı ayrımcılığın ve haksızlıkların en güzel ispatıdır. Bugün buradan kul hakkına girmeye hazırlananları bir kez daha uyarıyoruz. Vatandaşın, garibanın ahını almaktan artık vazgeçin."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN