DEM Parti Siirt Milletvekili Sarıtaş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Sorunları Gündeme Taşıdı

DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan sorunları Meclis gündemine taşıdı. Sağlık hizmetlerindeki aksaklıkların çözümü için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çeşitli sorular yöneltti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

DEM Parti Siirt Milletvekili Sarıtaş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sisteminin yetersizliğini gündeme getirdi. 

Hastaneye kısa süre önce yapılan sağlık personeli atamasına rağmen, personel eksikliğinin devam etmesini sorgulayan Sarıtaş, bu konuda hükümetten açıklama istedi.

Sarıtaş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde her branşta bulunan doktor sayıları ve dağılımı hakkında detaylı bilgi talep etti. Halkın hangi branşlarda daha fazla doktora ihtiyaç duyduğunu belirlemek amacıyla bu soruları yöneltti.

Hastanedeki sağlık personelinin hızlı tayin taleplerinin sebeplerini araştıran Sarıtaş, bu konuda çözüm önerilerini de gündeme taşıdı.

Siirtli yurttaşların, doktor sayısı ve randevu sorunu nedeniyle başka şehirlere gitmek zorunda kaldığı durumu ele alan Sarıtaş, hastanedeki Cildiye ve Göz branşlarında doktor eksikliği iddialarını gündeme getirdi ve bu konuda açıklama istedi.

Sarıtaş'ın önerge ve soruları şu şekilde:

DEM Parti Siirt Milletvekili Sarıtaş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Sorunları Gündeme Taşıdı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN