DEM Parti Projelerini Duyurdu! İl Eş Başkanı Tekin: ''Projelerimiz halka dokunan projelerdir''

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Siirt Belediye Eş Başkan Adayları, seçim projelerini düzenlenen toplantı ile tanıttı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bir otelin konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına, DEM Partisi Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, DEM Parti Siirt İl Eş Başkanları, İl, ilçe, belde belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Toplantı, DEM Parti’nin seçim beyannamesinin okunmasıyla başladı.

Ardından söz alan DEM Parti Siirt İl Eş Başkanı Eşref Tekin, “Bizim belediye eş başkanlarımızın açıklayacağı projeler halka dokunan projelerdir.” Dedi.

Programda konuşan Tekin, bazı adayların hayal ürünü projelerle halkı kandırmaya çalıştığını belirterek, Birisi çıkmış, kentimizde bahsettiği bir araziyi devasa bir proje olarak halkımıza bir hayal proje olarak sunuyor. Tabi ki biz bunu da halkımızın takdirine bırakıyoruz. Askeri bölge olarak bilinen bölgeyi, şaşalı gerçeklikten uzak bir projeyle Siirt halkını kandırmaya çalışıyorlar. Bizim belediye eş başkanlarımızın açıklayacağı projeler halka dokunan projelerdir. Kentimizin mevcut durumunu değiştirecek, dönüştürecek, gelişimine katkı sağlayacak projelerdir.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra sahneye çıkan DEM Parti Siirt Belediyesi Eş Başkan Adayları, projelerini tanıttı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN