Çocuğunu kucağına alamadan şehit düştü! Siirtli güvenlik korucusu Yahya Yıldız Eruh'ta defnedildi

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen korucu Yahya Yıldız'ın cenazesi, memleketi Siirt'in Eruh ilçesine getirildi. Yıldız'ın, bir hafta içinde ikinci çocuğunun dünyaya geleceği öğrenildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen korucu Yahya Yıldız’ın cenazesi, memleketi Siirt’in Eruh ilçesine getirildi. Yıldız’ın, bir hafta içinde ikinci çocuğunun dünyaya geleceği öğrenildi.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit operasyonu bölgesinde dün el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Yahya Yıldız’ın cenazesi, Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Siirt’in Eruh ilçesine getirildi. 

Şehit Yıldız’ın yakını Osman Nas, “Bir kızı var. Bir kızı da yolda. Bu hafta içerisinde eşi doğum yapacak. Doğacak çocuğunu göremeden şehadete yürüdü” dedi.

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit operasyon bölgesinde dün güvenlik korucusu Yıldız, PKK tarafından  önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Şehidin cenazesi, Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Siirt’in Eruh ilçesine getirildi.

Yahya Yıldız, bu hafta ikinci kez baba olacaktı

Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Şehit Yahya Yıldız’ın yakın zamanda ikinci kez baba olacağı, eşi Kezban Yıldız’ın şehidin acı haberini aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Şehidin  yakını Osman Nas, şehidin eşi Kezban Yıldız’ın bir hafta içerisinde ikinci çocuğunu dünyaya getireceğini belirterek, “Bir kızı var. Bir kızı da yolda, bu hafta içerisinde eşi doğum yapacak. Doğacak çocuğunu göremeden şehadete yürüdü. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN