Büyük İkramiye Siirt'e Çıktı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

MİLLİ PİYANGO’NUN YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE BÜYÜK İKRAMİYE DÖRDE BÖLÜNDÜ BİR ÇEYREĞİ SİİRT’E DÜŞTÜ!

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde 80 milyon TL olan büyük ikramiye dörde bölündü. Çeyrek ikramiyelerden biri de (20 milyon TL) Siirt’e düştü.

Her ne kadar büyük ikramiyenin çıktığı iller İzmir, Gaziantep, İstanbul ve Bursa olarak açıklanmış olsa bile 1358490 numaralı çeyrek biletlerden biri Milli Piyango seyyar bayilerinden Selim Serin adlı şahıs tarafından şehrimizde satıldı. Piyango çekilişinin tamamlanmasından sonra Gazetemizi arayan Selim Serin adlı seyyar bayi, Gaziantep’ten aldığı biletleri satmak için Siirt’e geldiğini ve büyük ikramiyeye ait bileti de şehrimizde sattığını söyledi.

Büyük ikramiyeye ait seriden sekizinin daha Siirt’te satıldığını belirten Seyyar Milli Piyango Bayii, bu 8 bilete de 20’şer bin lira TESELLİ İKRAMİYESİ verileceğini belirterek, Gaziantep’te köylü bir tanıdığına sattığı büyük ikramiyeye ait numaradan sadece bir numarası değişik olan biletin görüntüsünü de WHATSAPP üzerinden cep telefonumuza yolladı.

Seyyar Milli Piyango Bayii Selim Serin, 20 milyon TL alacak olan şanslı ile 20’şer bin lira alacak şanslı bilet alıcılarını kutlayarak, alacakları ikramiyelerin kendileri ve aileleri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN