Benzin ve motorine zam sonrası indirim! Akaryakıt fiyatlarının değişim hızına yetişilmiyor!

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere son dakika gelişmeleri ile araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma, dünya genelinde motorin fiyatları ve benzin fiyatı üzerinde inişli çıkışlı bir etkiye sebep oluyor. Pompa fiyatları sorgulanırken, dün benzine gelen zammın ardından motorin litre fiyatı için de zam yapıldı. Yarın ise çifte indirim geliyor. Peki, bugün benzin fiyatı ve motorin fiyatı ne kaç TL? İşte son durum…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

27 Ocak cuma gününden geçerli olmak üzere; benzin ve motorinde 60 kuruş indirim bekleniyor.

022’nin ilk yarısında küresel petrol fiyatlarındaki ralli ve döviz kurundaki yükselişin etkisiyle 30 TL’yi bulan motorin fiyatı, Aralık ayında petroldeki düşüşle 21 TL’ye geriledi. Ancak hem petrolün yeniden yükselmesi hem dolar kurunun rekor seviyelerde olması nedeniyle motorindeki düşüş de sınırlı kaldı.

Yılın ilk zammı ise geçen hafta sonu yapılmıştı. 23,14 TL’ye çıkan litre fiyatı bu gece yapılan 83 kuruşluk zammın ardından 23,97 TL’ye yükseldi.

Benzin litre fiyatında ise bugün herhangi bir değişiklik olmadı. Dün gece yapılan 1,25 TL zamla benzinin litre fiyatı 21,66 TL’ye yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN