Belediye Başkanı Tayyar Özcan Yatırım ve Hizmetlerle Pervari'yi İhya Etti

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçeye yaptığı yatırım ve hizmet dolu yıllarla adından olumlu söz ettiriyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçeye yaptığı yatırım ve hizmetlerle Pervari’nin makus talihini değiştirdi.

Önemli bir jeopolitik konuma sahip Pervari ilçesi Başkan Tayyar Özcan’ın hayata geçirdiği başarılı çalışmalarla yapılan yatırımlarla geleceğe umutla bakıyor. Ak Parti Pervari Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı Tayyar Özcan, İlçede yürütülen ciddi yatırım ve hizmet çalışmaları ile Pervari’nin makus tarihinin değiştiğini, terörle anılan ilçenin artık, yatırımla, hizmetle, kültür-sanatla, eğitimle anıldığını ifade etti.

Başkan Özcan, “Belediye olarak yapılan alt ve üst yapı yatırımları ile artık halkımız huzur ve güven içinde sosyal bir yaşam sürmeye devam ediyor. Amacımız halkımızın refahı, bizlerde bunu yaptığımız çok sayıda projelerle hayata geçirdik. Bu alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

“Pervari'de görünen bir parke taşı varsa bizim zamanımızda olmuştur”

İlçede üstyapıya dair önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Özcan, “Pervari'de görünen bir parke taşı varsa bizim zamanımızda olmuştur. Her tarafa eşit bir şekilde hiç ayrım yapmadan bütün vatandaşlara hizmet ettik herkesi evin önünü bırak evini ahır varsa ahırın önüne bile parke döşedik.” Diye konuştu.

“Pervari’ye Günde 4 Saat Su Veriliyordu, Bunu 24 Saate Çıkardık”

Pervari'nin en büyük sıkıntısının su olduğunu belirten Özcan, “Bizden önce günde 4 saat su veriliyordu. Bu da vatandaş açısından çok zahmetli oluyordu kadınlarımız vatandaşlarımız erkenden kalkıp su stoklamaya çalışıyordu. Su isale hattıyla başladık şebeke suyunu değiştirdik ve şu an şükürler olsun ki 24 saat kesintisiz su hizmeti veriliyor. Pervari ilçemizin batıdaki bir ilçemizden farkı olmaması için çalışmalara başladık ağaçlandırma çalışması aydınlatma çalışması yaparak ilçemizi refah seviyeye ulaştırdık dışarıdan gelen vatandaşlar ilçemizden çok memnun kalıyor. Bu da bizi mutlu ediyor.” İfadelerini kullandı.

“Ayrım Gözetmeksizin Bize Gelen Hiçbir Vatandaşı Boş Göndermiyoruz”

Sosyal belediyecilik anlamında projelerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Özcan, “Sosyal belediyecilik kapsamında gücümüz yettiğince iş adamlarından da destek alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz Pervari ile olup da üniversite kazanan öğrencilere burs imkanı sağlamak. 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilerimize okul bitene kadar burs veriyoruz. Ramazan ayında özellikle ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza gıda ve maddi destek sağlıyoruz. Kapımız her daim her vatandaşımıza açıktır, ayrım gözetmeksizin bize gelen hiçbir vatandaşımızı boş göndermemeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • siirtli | 30 Nisan 2024 11:36

    hayatta en sevmediğim bir ilçe olmasına rağmen TAYYAR BEY ve ailesi gerçekten iyi insanlar.çok daha başarılı işler yapacağına inanıyorum.başarılar diliyorum.ama ilçe insanı çok soğuk ve değişik insanlar....

BUNLARA DA BAKIN