Baykan Kaymakamı Bağlı ve İlçe Halkı Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu

Kızılay'ın yürüttüğü faaliyetlere katkı sunmak amacı ile Baykanlılar seferber oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kızılay Siirt Şubesince Siirt'in Baykan ilçesine kurulan kan bağışı aracında Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin BAĞLI, çok sayıda vatandaşı ve kamu personeli çalışanlarının katılımı ile kan bağışında bulunuldu.

Bağış sonrası Kızılay personeli ile sohbet eden Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin BAĞLI, Kızılay’ın faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin BAĞLI konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanların sağlıklı yaşamı ve birlik beraberlik içinde topyekün mücadele için sorumluluk hisseden her vatandaşımız gibi bizler de kan bağışında bulunduk. Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Esasında insanı, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışına katkı sağlayan vatandaşlarımıza, kamu çalışanlarımıza Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN