Baykan Kaymakamı Bağlı, LGS'de Dereceye Giren Öğrencileri Altın İle Ödüllendirdi

Baykan Kaymakamı Emin B ağlı, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) dereceye giren Baykanlı öğrenci altın ile ödüllendirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'in Baykan ilçe Kaymakamı Emin Bağlı, Liselere Geçil Sınavında (LGS) Baykan ilçesinde dereceye giren ilk üç öğrenciyi ve velilerini makamında ağırladı.

Öğrencileri ağırlayan Bağlı, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. İlçe genelinde dereceye giren 3 öğrenciyi altın ile ödüllendiren Bağlı, eğitim hayatında öğrencilere başarılar diledi.

Bağlı yaptığı konuşmada, “öğrencilerimiz Baykan ilçesinin gururu oldu. İlçemizin eğitim kalitesini yükseltecek ve geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimize burada başarı dileklerimi iletiyorum. Öğrencilerimizin bu başarıları, aynı zamanda ailelerinizin, öğretmenlerinizin ve toplumunuzun da başarısıdır. Tüm öğrencilerimizin sınavda gösterdikleri azim, çalışma ve özveri gerçekten takdire değer. Öğrencilerimizin geleceklerine yönelik attıkları bu adımlar, kendilerini hayallerine ulaştıracak önemli bir adımdır. Öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.” Dedi.

Baykan Kaymakamı Bağlı, LGS'de Dereceye Giren Öğrencileri Altın İle ÖdüllendirdiBaykan Kaymakamı Bağlı, LGS'de Dereceye Giren Öğrencileri Altın İle ÖdüllendirdiBaykan Kaymakamı Bağlı, LGS'de Dereceye Giren Öğrencileri Altın İle ÖdüllendirdiBaykan Kaymakamı Bağlı, LGS'de Dereceye Giren Öğrencileri Altın İle Ödüllendirdi

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN