Bahçeli, Altılı Masa'ya seslendi: Gelin Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım

Partisinin Kızılcahamam'da düzenlediği toplantının ardından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert sözlerle hedef aldığı Altılı Masa'ya ilginç bir çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bahçeli, “Gelin bu sevdadan vazgeçin. Cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım, onu sahiplenelim, yeni bir sayfa açalım” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumunda açıklamalarda bulundu.

Partisinin 2023 seçimlerine “tam manasıyla hazır” olduğunu söyleyen Bahçeli, "Türkiye ve Türk Milleti çağın ötesine sıçrayacaktır. Bunun aksaması söz konusu değildir. 2023 seçimlerinde millet geleceğini oylayacak. Her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin konuşmasının en dikkat çekici bölümü ise Altılı Masa’ya yaptığı çağrı oldu. “Demokratik yarışa hazır değilsiniz vakit varken vazgeçin” diyen Bahçeli, “Gelin bu sevdadan vazgeçin. Gelin siz de Türkiye'ye destek verin, Türk milletinin dinleyin. Gelin aday olarak Erdoğan'ın etrafında birleşelim” şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalardan satır başları şöyle:

“MHP 2023 seçimlerine tam manasıyla hazırdır. Cumhur İttifakı'nın akıl dolu siyaseti ile umutları dirilteceğiz. Yıkılmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız. Yoldan çıkmayacağız, adım adım hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. MHP Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere heves ve heyecan bakımından tamamıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır. İnandık, başaracağız. 2023 seçimlerinde millet geleceğini oylayacak. Her oy Türkiye Yüzyılına bir tuğla koyacaktır.

MUHALEFETE “ORTAK YETKİ” ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Zillet İttifakı'nın ortak paydası yeni sistem muhalifliğidir. Bundan başka söyleyebilecekleri bir şey yoktur. yatıyorlar kalkıyorlar cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karalıyorlar. Besin kaynakları kargaşa ve kavgadır. Geçim kapıları husumettir. Altılı Masa darmadağındır. Her bir parti kendi çıkarının, ikbalinin, kendi gizli gündeminin peşine düşmüştür. Altılı masa oynatacağı kuklayı aramaktadır.

“YENİ BİR SAYFA AÇALIM”

Serok ve selamsız Babacan olmak üzere 6’lı kumar masasına düşmüşlerdir. Türk siyaseti ve demokrasi adına utanç verici bir tablo karşısındayız. Açıklamalar Altılı Masa’nın iflas beyanıdır. Milletimiz bunların gerçek yüzünü görmüştür. Cumhur İttifakı’nda ahenk vardır, ahlak vardır, adam gibi adamlık hakimdir.

Demokratik yarışa hazır değilsiniz vakit varken vazgeçin. Gelin bu sevdadan vazgeçin. Gelin siz de Türkiye'ye destek verin, Türk milletinin dinleyin. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun. Cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım, onu sahiplenelim, yeni bir sayfa açalım. Zaman kucaklaşma ve birlikte hareket etme zamanıdır. Altılı Masa 10 defa toplandı, bir arpa boyu mesafe kaydedemedi. Türkiye büyüsün, zenginleşsin. Kılıçdaroğlu bırak nefsi tutkuları.

İSVEÇ'E PKK ELEŞTİRİSİ

Rüzgar esen fırtına biçecek, kayadan bir şey koparamayacaktır. İsveç’te sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzeyen cansız bir maketin asılması şerefsiz ve namussuz bir harekettir. Sessiz bir şekilde izleyen kim varsa suç ortağıdır. İsveç hükümetinin tepkisi yetersizdir. Hani İsveç terörle arasına mesafe koyacaktı. NATO şemsiyesi altında nasıl bir arada duracağız. İsveç teröristleri cesaretlendirmektedir.

KOMUTANLARIN ERDOĞAN’A ALKIŞI: KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun çabası küresel emperyalizme sempatik görünme çabasıdır. Freni tutmayan Kılıçdaroğlu’nun sözleri çamur saçmaktadır. TSK’ya yapılan saldırıyı kınıyorum. Kılıçdaroğlu edepsizdir, hiçbir Türk askeri cepheden kaçmamıştır. Komuta kademesinden alkışlanan başkomutan Erdoğan'dır. Kılıçdaroğlu 'nın ağzından skandal sözler döküldü. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN