Astrolog Meral Güven, TikTok'ta ağza alınmayacak küfürler etti! Fenerbahçelileri kızdıracak sözler...

Fenerbahçe'nin bu sezon mucizevi şekilde şampiyon olacağını söyleyen Astrolog Meral Güven, Galatasaray şampiyonluğunun ardından sosyal medyadan üst üste paylaşımlarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 Fenerbahçeli taraftarlardan intikam aldığını belirten Güven, "Yüce mevlama şükürler olsun ki hevesimizi kursağınızda bıraktı." paylaşımında bulunca sarı-lacivertlilerden tepki yağdı. Güven daha sonra TikTok'da ağza alınmayacak küfürler etti.

Galatasaray 102 puanla şampiyonluğa ulaşarak, Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe İstanbulspor’u 6-0 yenmesine rağmen 99 puanla ikinci oldu. Sonuç böyle olunca bir haftadır konuşulan astrolog Meral Güven’in “Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak” iddiası akıllara geldi.

Sosyal medyada sık sık gündem olan Meral Güven’in bu sözleri sonrasında şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçeli taraftarların öfkesinin hedefi oldu. Sosyal medyada onlarca kullanıcı Meral Güven’e tepki gösterdi.

"BİR MUCİZE GERÇEKLEŞECEK" DEMİŞTİ

Daha önce 2021/2022 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olacağını bilen Astrol Meral Güven, bu sezon için de kehanetini açıkladı. Güven'e göre Fenerbahçe şampiyon olacak. Astrol Meral Güven yaptığı açıklamada; "Galatasaray, Konyaspor'a mağlup olacak. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum, bir mucize gerçekleşecek" ifadelerini kullanmıştı.

"HEVESİNİZİ KURSAĞINIZDA BIRAKTI"

Yüce mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar oh canıma değsin beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Oh rabbim sana şükürler olsun dualarım kabul ettin yarabbim çok şükür.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar." ifadelerini kullanan Meral Güven'e Fenerbahçeli taraftarlarından tepkiler yağdı.

HESAPLARI KAPANDI

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe'nin mucizevi bir şekilde şampiyon olacağını açıklayan astrolog Meral Güven'e büyük bir tepki yağdı. Gelen tepkilerin ardından Meral Güven, tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

TİKTOK YAYININDA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Instagram'daki paylaşımlarının ardından TikTok hesabında canlı yayın açan Meral Güven, ağza alınmayacak küfürler etti. TikTok yetkilileri, küfürlerin ardından canlı yayını apar topar kapattı ve Güven'in hesabına kısıtlama getirdi. Kurallara göre; TikTok'ta canlı yayınlarda küfür yasak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN