Artı Siirt Gündeme Getirmişti! Jandarma, Fıstık Bağlarını İnsansız Hava Araçlarıyla Koruyacak

Artı Siirt Haber Ajansı'nın daha önce gündeme getirdiği fıstık bahçelerinde yaşanan hırsızlık olayına Siirt Valiliği el attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te en çok yetiştirilen ve halkın en büyük geçim kaynağı olan Siirt fıstığı jandarma tarafından İnsansız Hava Araçları ile korunacak. 
Ağustos ve Eylül aylarında (279) köyde yaklaşık (350) bin dekar dikili arazide (11) milyon civarında dikili fıstık ağacı yetiştiriciliği yapılan Siirt'te fıstık bahçeleri artık güvende.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde terör suçları başta olmak üzere meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi maksadıyla tüm birimleriyle, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı için Önleyici Kolluk Devriyeleri sırasında Drone (İnsansız Hava Aracı) ile fıstık arazileri üzerinde havadan takip ve denetim faaliyeti icra edilmekte olup fıstık hırsızlığı olaylarını önlemek maksadıyla, vatandaşlara tedbirli olmaları hususunda gerekli bilgilendirme ve uyarılar yapılıyor.

Artı Siirt Gündeme Getirmişti! Jandarma, Fıstık Bağlarını İnsansız Hava Araçlarıyla KoruyacakArtı Siirt Gündeme Getirmişti! Jandarma, Fıstık Bağlarını İnsansız Hava Araçlarıyla KoruyacakArtı Siirt Gündeme Getirmişti! Jandarma, Fıstık Bağlarını İnsansız Hava Araçlarıyla Koruyacak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN