• Haberler
  • Bölge
  • Ardahan'da Büyük Yankı Uyandıran İddia: Vali Yardımcısına Evde Bıçaklı Saldırı

Ardahan'da Büyük Yankı Uyandıran İddia: Vali Yardımcısına Evde Bıçaklı Saldırı

Ardahan'da bir vali yardımcısının adının karıştığı öne sürülen bir olay kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

İddiaya göre, bir kadının evinde bulunduğu sırada kadının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan vali yardımcısı ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak kadının eşi ile bir kişinin gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Yerel basında yer alan bilgilere göre, olay önceki akşam saatlerinde Ardahan’da meydana geldi. İddialara göre, idari görevde bulunan Vali Yardımcısı B.K., bir kamu kurumunda sekreter olarak çalıştığı belirtilen kadının evindeydi. Bu sırada kadının eşinin eve gelmesiyle evde tartışma çıktığı öne sürüldü.

İddiaya göre eş, gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirerek mutfaktan aldığı bıçakla vali yardımcısına saldırdı. Bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan vali yardımcısının yere yığıldığı iddia edildi.

Evden yükselen bağırış ve kavga seslerini duyan apartman sakinlerinin durumu polis ekiplerine bildirdiği belirtildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdığı öne sürüldü.

Olayın ardından polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kadının eşini ve olayla bağlantılı olduğu belirtilen bir kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan yetkililer tarafından olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadığı öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme