Arda Turan yeşil sahalara geri döndü! Eyüpspor'un teknik direktörü oldu

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapmak istediğini her fırsatta dile getiren Arda Turan, 1. Lig ekibi Eyüpspor'un yeni çalıştırıcısı oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'da Kulübün Asbaşkanı Fatih Kulaksız, teknik direktörlük görevine Arda Turan'ı getirdiklerini duyurdu. Kulaksız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Arda Turan ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz."

Arda Turan, böylelikle ilk teknik direktörlük tecrübesini Eyüpspor'da yaşayacak. Genç çalıştırıcının, 16 Nisan Pazar günü Göztepe ile oynanacak maçta İstanbul ekibinin başında yer alacak.

Arda Turan yeşil sahalara geri döndü! Eyüpspor'un teknik direktörü oldu

Eyüpspor, Süper Lig yarışında

Eyüpspor, 26 hafta zirvede kalmayı başarsa da son haftalarda düşüşe engel olamamıştı. Süper Lig'e çıkma mücadelesini sürdüren İstanbul ekibi, ligde 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı ve 3. sırada bulunuyor.

Eski takım arkadaşlarının hocası olacak

Arda Turan, daha önce birlikte top koşturduğu eski takım arkadaşları Ömer Bayram, Ryan Babel, Umut Bulut, Cenk Ahmet Alkılıç, Alparslan Öztürk gibi isimlerin teknik direktörü olacak.

Ekibi de belli oldu

Öte yandan Arda Turan'ın ekibinde Atila Gerin ile birlikte Kerem Yavaş, Umut Eskiköy ve Murat Üner yer alacak.

Arda Turan yeşil sahalara geri döndü! Eyüpspor'un teknik direktörü oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN