Araçlarıyla Çarpıp Yaraladıkları Kedileri Klinik Önüne Bırakıp Kaçıyorlar

Siirt'te özel veteriner kliniği sahibi İshan Tuncay, kimliği belirsiz kişi ve kişilerin kliniğin önüne yaralı halde hayvanların bırakıp kaçtığını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt empati Veteriner Kliniği sahibi Dr. İshan Tuncay, son iki hafta içinde klinik önüne bırakılan ölü kedi sayısının 2 olduğunu ifade etti.

Bu sabah iş yerini açmaya gelen Tuncay, duvar dibine bırakılmış halde bir kedi gördüğünü ve kedinin hayatını kaybetiiğini söyledi.

Klinik önüne bırakılan kedilerin, araba çarpmasından kaynaklı yaralanmalardan olduğunu söyleyen Tuncay, kediler kliniğin önüne gece saatlerinde bırakılıyor. Özellikle araba çarpması sonucu yaralanan kediler ve köpekler kapı önüne bırakılmaya başlandı. Son iki haftada bu 2'inci ölü kedi vakası ile karşılaşıyoruz.. Büyük ihtimal ile araba çarpması sonucu hayatını kaybeden kediler, araç sahipleri tarafından klinik önüne bırakılıp gidiliyor." dedi

Araçlarıyla Çarpıp Yaraladıkları Kedileri Klinik Önüne Bırakıp Kaçıyorlar

"Evcil kediler sokağa bırakılmaya başlandı"

Sokak kedilerine mama verdiğini belirten Tuncay, ben sokakta bulunan bir kaç kediyi ellerimle besliyordum. Ama her geçen gün sayıları ne yazık ki artmaya başladı. İlk başta sokak kedileri tek vardı ama ilerleyen zamanda bu sokak kedilerinin arasında evcil kedilerde görmeye başladım. İlk başta büyük bit mutluluk ile sahipleneilen kediler, sahipleri tarafından sokağa bırakıldığını gördük. İki hafta öncesine kadar 3 kediye mama verirken bu iki hafta içerisinde 10'dan fazla oldu. Bu şekilde ben de bakamiycam. Çünkü beni de artık aşıyor." açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN