Ankara'da 2 çocuğa cinsel istismar davasında karar! Son savunmasında söyledikleri 'pes' dedirtti

Ankara'da Dilek Ece Aydemir'in erkek arkadaşı Mustafa Saydam'ın, 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili dava sonuçlandı. Saydam ve Aydemir toplam 42 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı. Saydam son savunmasında 'Atılı olan suçlarda bir çoğunda haklılık payı vardır. Hayal dünyasında tecavüze uğradıklarını düşünüyorlardır. Ancak ben yapmadım' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Geçen yıl Sincan ilçesinde meydana gelen olayda Dilek Ece Aydemir, üst kat komşularının kızı N.U. (13) ile onun yanına misafirliğe gelen kız arkadaşı M.T.'yi (13), 'Kahvaltı yapacağız' diyerek, erkek arkadaşı Mustafa Saydam'ın yanına götürdü.

Mustafa Saydam ve Dilek Ece Aydemir, daha sonra 2 kızı taksiyle kiraladıkları günlük eve götürdü.  Mustafa Saydam'ın, evde zorla içki içirip, darbettiği 2 kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Binada görevli kapıcının sesler üzerine zile basmasının ardından Mustafa Saydam, 2 kızı bıraktı. M.T.'nin durumu anlattığı annesi F.T.'nin şikayeti üzerine Mustafa Saydam ile kız arkadaşı Dilek Ece Aydemir, polis tarafından yakalanıp, mahkemece tutuklandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN