Anadolu Güvenlik Korucuları, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon'nundan Artı Siirt'e Ziyaret

Anadolu Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Artı Siirt Haber Ajansını ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurulunda tekrardan Anadolu Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanlığına seçilen İsmail Şehitoğlu, Kurtalan Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan İlçe Başkanı Abidin Okuyucu  Baykan Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Gazi Aileleri Federasyonu İlçe Başkanı Yardımcısı Cevat Varola, Sayman Merkez Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Şehitoglu Federasyon Genel Sekreter Recep Erdoğan ile birlikte Artı Siirt Haber Ajansını ziyaret etti.  

Anadolu Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanlığına İsmail Şehitoğlu yaptığı açıklamada;” Federasyonlarını amacının, üyelerinin özlük haklarını ve hukukunu savunduğunu, Bölücü terör örgütüne karşı kahraman Mehmetçiğimizle, Polisimizle birlikte omuz omuza mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Şehitoğlu, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için canlarını seve seve vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN