Ziraat Bankası kartı olan herkes 3 bin Türk Lirası Kazanabilir!

Ziraat Bankası, müşterilerine özel duyurduğu yeni kampanya ile banka hesabı ve banka kartı olan herkesin 3.000 Türk Lirası kazanabileceğini açıkladı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Ziraat bankası yeni duyurduğu kampanya ile BankKart'ı olan herkese 3 bin Türk Lirası vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

Kampanyanın sunduğu avantajlardan yararlanmak için öncelikle katılım gerçekleştirmeniz gerekiyor. Katılımını gerçekleştirmeyen müşteriler bu fırsattan faydalanamayacaktır. Kazandığınız Bankkart Liralar, 22 Mayıs 2023'te hesabınıza yüklenecek ve 3 Temmuz 2023'e kadar anlaşmalı işletmelerde kullanabileceksiniz. Ancak, kullanılmayan Bankkart Liraları 4 Temmuz 2023 tarihinde hesaptan geri çekilecektir. Kampanyadan faydalanmak için alışverişlerinizi Bankkart POS cihazları üzerinden yapmanız gerekmektedir.

Kampanyaya Dair Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Kampanyadan elde edebileceğiniz en yüksek tutar 3.000 TL Bankkart Lira olup, kampanya müşteri bazında düzenlenmiştir. Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir. Ayrıca, uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Siirt'te 'Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan' projesi tamamlandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR