Yol Kenarında Dev Kaya Araçları Uçuruma Sürüklüyor

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'in Pervari ilçesinde daha önce meydana gelen heyelanve toprak kayması neticesinde dağdan kopan yaklaşık 100 ton ağırlığında devkaya parçasının henüz yolda bulunması kazalara davetiye çıkarıyor.

Nisan ayında dağdan kopan kayanın yola düşmesi sonucuPervari Çukurköy Üçoyuk köy yolunu ulaşıma kapatmış, İl Özel İdaresi ekipleri heyelanbölgesine yönlendirmiş, öncelikle bir servis yolu açılması sağlanmıştı.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Abdülmecitİlhan'ın yaptığı yazılı açıklamada, servis yolunun açılmasının ardından devkayanın kırıcı ile parçalanarak yoldan kaldırılacağını belirtmişti fakatkayanın hala yol kenarında olduğu öğrenildi.

Sürücüler, kayanın hala yolda bulunduğunu ve o bölgeden geçenaraçların uçurumun kenarından geçmek zorunda olduğunu söyledi.

Kaya dolayısıyla uçurumun kenarından korkuyla geçtiklerinibelirten sürücüler, dev kayanın bir an önce yoldan kaldırılmasını istiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
AK Parti Siirt Milletvekili Gül: Siirt'e 16 Doktor Ataması Yapılacak
Siirt Üniversite öğrencileri, ABD ve Avrupa'da Filistin için eylem yapan üniversite öğrencilerine destek amacıyla yürüdü 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR