Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında kaldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın yaşanan depremde enkaz altında kaldığı bilgisi paylaşıldı.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde enkaz altında kalanlar arasında Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da olduğu öğrenildi.

Gaziantep yerel basınından Pusula'nın aktardığı haberde, Türkaslan'ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı, 28 yaşındaki eldivenin de kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Futbola Gaziantep FK altyapısında başlayan Eyüp Türkaslan, kariyerinde Bugsaş Spor, Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formasını giydi. Genç kaleci geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

✅ ✍️ Transfer Kulübümüz, geçen sezon da formamızı terleten kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
Hoş geldin Ahmet ! pic.twitter.com/JYy3gGmrOD — Yeni Malatyaspor (@YMSkulubu) August 17, 2022

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR