Vali Hacıbektaşoğlu: Bizlerin Asli Görevi Vatandaşa Hizmettir

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbekatşoğlu ve İl Özel İdare Genel Sekteri Hifzullah Canpolat muhtarlarla bir araya geldi.

Siirt Merkeze bağlı, Akdoğmuş Köyü Muhtarı Mehmet Nesim Dildirim,  Bayraktepe Köyü Muhtarı Tahir Özbey Sağırsu Köyü Muhtarı Bahattin Timurtaş, Baykan ilçesine bağlı Meşelik Köyü Muhtarı Ayhan Erten ile Pervari ilçesine bağlı Çavuşlu Köyü Muhtarı Mahmut Utkucu'yu makamında kabul eden Vali Hacıbektaşoğlu, Muhtarlarımızın sorunu izim sorunumuz olduğunu belirtip dile getirelen talep, istek ve şikayetleri çözüme kavuşturmak devletimizin önceliği olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu,'Bizlerin asli görevi vatandaşlarımıza hizmettir. Devlet ile millet bütünleşmesinde çok önemli bir kamu hizmeti yürüten Muhtarlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Onların dile getirdiği talep, istek ve şikyetleri çözüme kavuşturmak devletimizin önceliğidir.' diye konuştu.

Vali Hacıbektaşoğlu, ziyarette muhtarların sorun ve taleplerini not aldırarak, sorunların imknlar dhilinde en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belitti.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR