Vali Atik, Vatandaşların Şikayetlerini Dinledi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Valisi Ali Fuat Atik,Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısındavatandaşların sorun, talep ve şikayetlerini dinledi.

Vatandaşların talep, şikayetve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenlenen halk günü toplantısı,Vali Ali Fuat Atik Başkanlığında yapıldı.

Halk gününde ValiAtik'e sorunlarını anlatan vatandaşlar özellikle iş talebi, barınma yardımısağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

Vatandaşları tek tekkabul ederek, sorunlarını dinleyen Vali Atik, sorunların çözümü noktasındabütçe imkanları dahilinde yardımcı olacaklarını belirterek, kurum amirlerinetalimatlar verdi.

Devletin sıcak yüzünü, adaletini,sevgisini vatandaşlara en iyi şekilde yansıtmak istediklerini belirten ValiAtik, halkımız ile buluşma noktasında yaptığımız bu çalışmalar devam edecektir.Vatandaşlarımızın sorunlarınçözümü noktasında da işin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Vali Atik ile görüşenvatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyetibelirterek, teşekkür ettiler.

Halk günü programında,Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan, Lokman Düzgün, İl Özel İdare Genel SekreteriHifzullah Canpolat ve kurum amirleri hazır bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR