Temmuz sıcağı geri dönüyor! 3 bölge için

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde temmuz sıcağı yaşanması beklenirken uzmanlar; 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması konusunda uyarıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Siirt'te hava sıcaklıkları 38 derecelere kadar çıkacak.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Hava sıcaklıklarının güney, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde; diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde temmuz sıcağı yaşanacak. Bu bölgedeki vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkmamaları tavsiye ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Hava sıcaklığı ise yükseliyor; ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Uzmanlar; 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması konusunda uyarıyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı
Siirt Olgunlaşma Enstitüsü'nün Ürettiği Ürün Tescil Belgesi Aldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR