Son dakika: Selahattin Demirtaş yeniden hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET:
Yahya Kara
Son dakika: Geçtiğimiz gününlerde cevaevinde rahatsızlanan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsünde sancı ve nefes alamama şikayetiyle yeniden hastaneye kaldırıldı.

3 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve geçen günlerde kalp spazmı geçiren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yeniden hastaneye kaldırıldı.

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsünde sancı ve nefes darlığı iddiasıyla bir hafta aradan sonra yeniden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Demirtaş'ın bugün akşam saat 18.00 sıralarında cezaevinden hastaneye sevki sırasında jandarma ekipleri adeta etten duvar örerken, ring aracıyla mahkum girişi de tamamen kapatıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirtspor Ligden Düştü! Yeni sezona Bölgesel Amatör Ligde devam edecek...
Siirt'te Evin Çatısında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR