Sokak Hayvanları İçin Barınak Yaptılar

TAKİP ET:
Yahya Kara

Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği Pergel Projesi kapsamında Siirt Bilim Teknik Koleji yönetimi, öğretmen ve öğrencileri sokak hayvanları için barınak inşa etti.
Siirt Bilim Teknik Koleji Müdürü Hüseyin Seyidoğlu, Artı Siirt Haber Ajansına yaptığı açıklamada, MEB'in desteklediği Pergel Projesi kapsamında BTK ailesi olarak sokak hayvanları için barınak inşa ettiklerini söyledi.
İnsanların hayvan dostu olması gerektiği bilincini öğrencilere aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Seyidoğlu, 'Ögrencilerimize sunduğumuz kaliteli eğitimin yanı sıra bu tür sosyal etkinlikler de gerçekleştirerek topluma faydalı birey olarak yetişmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize sokak hayvanları için barınak inşa edelim teklifi sunduğumuzda onlar da seve seve işe koyuldu. Kısa sürede hayvan dostlarımız için barınakları inşa ettik ve çevrede muhtelif yerlere monte ettik. Emeği geçen yardımsever öğrencilerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR