Şirvanlı Sporcular Sezonu Mehmetçiğe Selam Göndererek Açtı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'in Şirvan ilçesinde 2019-2020 Amatör Ligde mücadeleedecek Şirvan Spor'un oyuncuları protokol üyeleriyle birlikte ilk idmanınıMehmetçiğe selam göndererek açtı.

İlçe stadyumunda idman gerçekleştiren takım, Suriye'ninkuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla Mehmetçiğeselam gönderdi.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Artı Siirt Haber Ajansınayaptığı açıklamada, 2019-2020 Amatör Ligde mücadele edecek Şirvan Spor'unhazırlıklarına başladığını söyledi.

İnan, şöyle konuştu:

'Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde Suriye'de devam edenBarış Pınarı Harekatı'nda kahraman Mehmetçiğimizi anmadan, onlara dua etmeden,selamlarımızı göndermeden geçmek istemedik. Sporun amacı barış, dostluk vekardeşliktir. Bizim de gayemiz bu. Bu zor günlerde Mehmetçiklerimize kucakdolusu selamlar iletiyoruz. Şunu bilmelerini istiyoruz, 24 saatimiz, heraldığımız nefes, her yaşadığımız an ve saniye akıllarımızda onlara çok şeyborçluyuz. Onlara kucak dolusu selamlarımızı iletiyorum, Allah yar veyardımcıları olsun.'

Konuşmaların ardından, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, protokol üyeleri ve sporcular kahraman Mehmetçiklere selam gönderdi.

A Milli Futbol Takımı oyuncularının Fransa maçında attığı golden sonra Mehmetçiğe gönderdiği selam fotoğrafı, hazırlanan dev pankartla ilçe stadyumuna asıldı.