Siirt'te Koronavirüs Nedeniyle Kolonya Yok Satıyor

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te çok sayıda kişi kolonya almak için kolonya satan iş yerlerine akın etti.

Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına kolonya almakiçin toptancılara gidenler ise kolonya bulmakta zorlandı.

Siirt Petrol Kolonyaları ve birkaç dükkan dışındakolonyaların tükendiği ifade edilirken, toptancılar bayilere sipariş verdiancak kolonyaların ne zaman geleceği bilinmiyor. Satış fiyatlarında ise bir güniçinde büyük bir artış görüldüğü belirtiliyor.

Siirt kent merkezinde 50 yıldır kolonya satışı yapan OrhanKemal Şendur adlı esnaf, korona virüsü vakasının görülmesiyle beraber kolonyasatışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

43 yıldır kolonya işiyle uğraşan Şendur, 'Limonkolonyası hiç sorulmuyordu. Ama inanın virüsten dolayı yok satıyoruz. Alkolkıtlığı da var. Yıllardır ben bunu düşünüyordum, vatandaşlarımızın mikrobayakalanmaması için 96 dereceden aşağı kolonya vermemişiz.' dedi.

Şendur, 'Keşke virüs çıkmasaydı işlerimiz de artmasaydı amaolan olmuş herkesin dikkatli olmasını diliyorum. Fiyatımız neyse o aslaarttırmadık bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir.'' dedi.

Virüsten korunmak için kolonya almaya geldiğini belirten ErsanKesici adlı müşteri, tedbir amaçlı ailece kolonya kullandıklarını söyledi.

Kesici, 'Korona virüsünün Türkiye'de görülmesiylebirlikte biz de dezenfekte olmak için kolonya almaya geldik. Kolonya alıp ellerimizibol bol yıkayalım. Çocuklarımıza ve ailemize tercih ediyoruz.' diyekonuştu.

Şendur, 'Keşke virüs çıkmasaydı işlerimiz de artmasaydı ama olan olmuş herkesin dikkatli olmasını diliyorum. Fiyatımız neyse o asla artırmadık bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir.'' şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR