Siirtspor'dan Futbolcularının Koronavirüs Testinin Pozitif Çıkmasına İlişkin Açıklama

TAKİP ET:
Yahya Kara

TFF 3.lig 4 Grupta Mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünde 8 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; maç öncesi futbolculara Covid-19 testi yapıldığı ve yapılan test sonucu 8 sporcunun sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
İl Özel İdaresi Spor Kulübünün talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara Covid-19 testinin yapıldığını belirten Başkan Canpolat; 'İl Özel İdare Spor Kulübümüz talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara yaptırmış olduğumuz Covid-19 PCR test sonucunda sekiz (8) futbolcumuzun sonuçları pozitif çıkmıştır. Diğer kalanlarında temaslı olmalarından dolayı 10-14 gün arası spor tesisimizde izolasyona alınmış olup, 20.09.2020 tarihinde oynanacak olan Türkiye 3.lig 4.grup Bayrampaşa Spor, İl Özel İdaresi Spor karşılaşması ve 26.09.2020 tarihinde ilimizde oynanacak olan İl Özel İdare Spor, Karbel Karaköprü Spor maçlarının mücbir sebepten dolayı ertelenmesi için TFF Başkanlığına müracaatta bulunulmuştur. Bu nedenle sporcularımızın tesisten çıkmaları yasaklandığı gibi, tesisimize dışarıdan herhangi birey ve grupların gelmesi de yasaklanmıştır. Siirt Kamuoyuna saygıyla arz ederim' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
AK Parti Siirt İl Başkanlığının Yeni Yönetimi Belli Oldu! İşte Yeni İsimler...
Siirt zabıta ekiplerinden market denetimi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR