Siirt Veysel Karani Beldesi Doğal Gaza Kavuşuyor! Temel Atıldı

Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani Beldesi doğal gaza kavuşuyor, temel atma töreni düzenlendi. 

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Yaklaşık 10 bin nüfusa sahip beldede doğal gaz çalışmaları için temel atma töreni düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Bugün doğal gaz çalışmamız için ilk kazmamızı vurduk. Kurbanlarımızı da kestik. İnşallah en kısa süre içerisinde Ziyaretli tüm vatandaşlarımızın evlerine kadar doğalgazımız gidecek ve daha kaliteli yaşam standartlarına Ziyaretli hemşehrilerimiz ulaşacak. Her alanda hizmetler yapıldığı gibi, bugünde doğalgaz ile ilgili hizmetlerimizin başladığı gün oldu. Allah kazasız belasız bu hizmetleri Ziyaretli hemşerilerimize kullanmayı nasip etsin." açıklamasında bulundu.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün de yaptığı açıklamada, "Bize bu kaliteli hizmeti sunan başta Sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlk gün dediğimiz gibi Veyselkarani beldesinde yaşayan vatandaşlarımız en iyi hizmete layık insanlar bunun için belediye olarak hiç durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat hayat sürmesi için tüm çalışmalara devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Törene Baykan Kaymakamı Emin Bağlı, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, doğal gaz yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurban kesiminin ardından edilen dualarla ilk temel atıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Batman Belediyesi'nin yeni eşbaşkanı belli oldu
Siirt'te Merdiven Altı Sigortacılara Dikkat Çekildi! Resmi Olmayan Sigortacılardan Uzak Durun Çağrısı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR