Siirt Üniversitesinde Kalite Süreci Değerlendirildi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin Uygulama ve Araştırıma Merkez müdürleriyle bir araya geldi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin Uygulama ve Araştırıma Merkez müdürleriyle bir araya geldi. Merkezlerin Toplam Kalite Yönetimi kapsamında geçirmiş oldukları iç ve dış değerlendirme raporları ele alındı.

Merkezlerin Kalite-Yönetişim-Liderlik, Eğitim- Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıklarında performans değerlendirmeleri yapıldı. Ayrıca toplantıda merkezlerin yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde sunmuş oldukları hizmetlerin Yüksek Öğretimde kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıya Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemaletttin Erdemci.Prof. Dr. Tekin Şahin, Prof. Dr. Cahit Pesen ve Genel Sekreter Abdulkadir Işık'ta katıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te yeni bir iş heri hizmete girdi
Siirt Üniversitesi'nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR