Siirt Üniversitesi İle Batman Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Üniversitesine nezaket ziyaretinde bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir'i ağırladı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Üniversitesine nezaket ziyaretinde bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir'i ağırladı.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede 'Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı' kapsamında Tarım ve Hayvancılıkta ihtisaslaşan Siirt Üniversitesi ile Enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesi arasında iş birliği ve dayanışma kararı alındı.

Değerlendirmeler neticesinde Batman Üniversitesi Güneş Enerjisi Santrali(GES) kurulumunda uzman akademisyenlerin ve ekibin Siirt Üniversitesinde görevlendirilmesi kararlaştırıldı.

Yapılan görüşmeden memnuniyetlerini dile getiren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ortak projelerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılmasına dönük iyi dileklerini ilettiler.


ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Firari uyuşturucu satıcısı Siirt'te yakalandı
Siirt'te Tüfekle Oynarken Amca Oğlunu Kazara Vurdu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR