Siirt'teki otobüs şoförü, bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te toplu taşıma hizmeti veren belediye otobüsünde baygınlık geçiren kadın yolcuyu kurtarmak için şoför ve vatandaşlar seferber oldu.

Belediye otobüsünün tecrübeli şoförü Cengiz Çelik, güzergh dışına çıkıp baygın vaziyetteki yolcuyu klakson çalarak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırdı.

O anlar halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Üniversite/Şehir Merkezi hattında çalışan Siirt Belediyesi Halk Otobüsü şoförü Cengiz Çelik'in kullandığı 56 DA 905plakalı halk otobüsünde bulunan bayan bir yolcu, aniden rahatsızlanarak, baygınlık geçirdi.

Durumu fark eden yolcular durumu otobüs şoförüne bildirdi. Otobüs şoförü Çelik, baygınlık geçiren kadını güzerghını değiştirerek Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesine ulaştırdı.

Baygınlık geçiren kadına ilk yardım ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, hastanede tedavi altına alındı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Siirt'te kanalizasyon taştı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR