Siirt'te Yunus Polisleri Şov Yaptı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursunda başarı sağlayan ve sertifikalarını almaya hak kazanan 10 polis, motosiklet üzerinde gösteri yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen törende kurban kesilmesinin ardından başarılı polislere sertifikaları verildi.

Sertifikalarını alan polisler, motosiklet üzerinde şov yaparak, izleyenleri büyüledi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Polisin AsayişSuçları İle Mücadele Stratejilerinin Geliştirilmesi Güçlendirilmesi Projesindenyola çıkarak şahıslara ve özellikle mal varlığına karşı işlenen gasp, kapkaç,hırsızlık yankesicilik, dolandırıcılık, oto hırsızlığı, otodan hırsızlık vebenzeri suçlarla mücadelede, gerekli değerlendirmeler yapılarak olaylarınfaillerinin tespiti ile suçların etkin mücadele yöntemi ve daha hızlı birşekilde hizmetin verilebilmesi için personel sayısının arttırılması amacı ile26 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında Motosikletli Polis Timleri Temel EğitimKursu düzenlendiği belirtildi.

Kursun sonunda eğitimini başarı ile tamamlayan 10 personelesertifikaları verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde halen kullanılmakta olan 5 adetmotosiklete ek olarak Asayiş Dairesi Başkanlığı'ndan talep edilen 4 adetmotosiklet dahil edilerek, toplamda 9 motosiklet ve 23 personel MotosikletliPolis Timleri amirliğinde göreve başladığı kaydedildi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR