Siirt'te Vatandaşların Kirlettiği Alandan 220 Torba Çöp Toplandı
Siirt çevre yolunda vatandaşların oturup kullandığı alanlarda biriken çöpler, belediye temizlik ekipleri tarafından toplandı. Çalışmada 220 büyük çuval atık toplanarak bölgeden uzaklaştırıldı.
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çevre temizliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çevre yolu güzergahında sabahın erken saatlerinde temizlik çalışması başlatıldı.
Ekipler, yol kenarları ile açık alanlarda biriken atıkları tek tek toplayarak güzerghı temizledi. Çalışmalarda özellikle plastik şişeler ve çeşitli ambalaj atıklarının yanı sıra çevreye bırakılan diğer çöpler de toplandı.
Çalışmalar Kent Genelinde Sürüyor
Temizlik çalışmasının ardından çevre yolu güzerghının daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuştuğu belirtildi.
Belediye ekiplerinin kent merkezi, ana arterler, cadde ve sokaklar ile ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde temizlik çalışmalarını planlı şekilde sürdüreceği bildirildi.
Öte yandan bölgede temizlik çalışmasını gören bazı vatandaşlar, çevre temizliğine yönelik çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ile belediye ekiplerine teşekkür etti.