Siirt'te Trafik Çilesi Bitmiyor: Çift Sıra Park Ulaşımı Kilitliyor

Siirt'te özellikle ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğu, çift sıra park nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Hafta içi mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde, özellikle 12.00 ve 17.00 sıralarında trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Siirt'te trafik sorunu kent genelinde gündemdeki yerini koruyor. Özellikle ana yollarda yapılan çift sıra parklar, zaten yoğun olan araç trafiğini daha d olumsuz etkiliyor.

Hafta içi mesai başlangıcı ve mesai bitiş saatlerinde artan araç yoğunluğu, çift sıra park yapan araçların da etkisiyle trafik akışını güçleştiriyor. Özellikle 12.00 ve 17.00 sıralarında bazı ana arterlerde uzun araç kuyrukları oluşurken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekiyor.

Kent merkezinde günlük yaşamı olumsuz etkileyen trafik yoğunluğu, sürücülerin tepkisine neden oluyor. Çift sıra parkların önlenmesi ve trafik akışının rahatlatılması için denetimlerin artırılması gerektiği belirtiliyor.

Siirt'te trafik sorununun kalıcı şekilde çözülmesi için ana arterlerde park düzenlemesi yapılması, uygunsuz parkların önüne geçilmesi ve özellikle yoğun saatlerde trafik denetimlerinin sıklaştırılması bekleniyor.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme