Siirt'te İş Güvenliği Denetimi Yapıldı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan personel, işgüvenliği konusunda uzman ekipler tarafından bilgilendirildi.

Personel iş güvenliği konusunda sahada yapılan denetimlerile bilgilendirildi.

Siirt İl Özel İdaresi İşletme Müdürü Ercüment Danış, İşyeriHekimi Dr. Fırat Yılmaz, İş Güvenliği ve Beristan Yıldız, sahada İl Özelİdaresinde çalışan personellerin iş güvenliği konusunda denetimlerini yaparakincelemede bulundu.

İş Sağlığı Uzmanekipleri ilk olarak Merkez Köprübaşı Köyünde içme suyu hattı onarımda çalışanpersonelleri denetleyerek yerinde eğitim verdiler. Burada çalışan personellerinöncelikle iş güvenlikleri konusunda eğitim ve uyarılarda bulunduklarınıaçıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, 'GenelSekreterliğimiz olarak oluşturulan İSG Birimi, sahada çalışan personellerimizidenetleyerek iş güvenliği ile ilgili kuralları sağlayıp sağlamadıkları, işesnasında güvenlik açısından yapılması gereken önlemlerin alınıp veyaalınmadığı konusunda denetimler yapıldı. Uzman ekipler tarafından yapılandenetimler tamamen personellerimizin sağlığının korunması ve iş kazalarınıönleme amacıyla yapılmaktadır. Sahada çalışan personellerimiz olası tehlikelerekarşı yapması gerekenleri öğrenmeleri sağlanmaktadır. Bu tür denetim veeğitimlerimiz zaman zaman devam edecektir.' dedi.

Öte yandan Merkeze bağlı Meydandere Köyünde yürütülen yolstabilize çalışmalarında görev alan araç ve iş makinelerinin çalışma usulleridenetlenerek, şoför ve operatörlere yerinde İSG eğitimi veridi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR