Siirt'te Fenerbahçeli bir taraftar, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı

Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla mağlup ederek, şampiyonluğunu taçlandırdı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Galatasaray'ın derbi galibiyeti ve şampiyonluğu, Siirt'te büyük bir coşkuyla kutlandı. Fenerbahçeli bir taraftar da kentteki sevinç gösterilerine katılarak, sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğunu kutladı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup ederek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, 37. haftada kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin 23. şampiyonluğu Siirt'te de coşkuyla kutlandı.

Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte sokaklara inen taraftarlar, konvoylar oluşturdu ve şampiyonluk kutlaması yaptı. Taraftarlar ellerinde meşale ve bayraklarla kent merkezinde tezahürat yaparak şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarların kentteki kutlamalarına Fenerbahçeli bir taraftar da eşlik etti. Galatasaraylı taraftarlar ile birlikte omuz omuza şampiyonluk sloganı atan sarı-lacivertli taraftar, yüzlerde tebessüm ettirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR