Siirt'te Engellerini Aşıp Şarkılara Ses Oldular

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Engelleri aşta gel' ses yarışması belediyeye ait konferans salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya Siirt Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren engelliler katıldı. Engelli bireyler üç dilde seslendirdikleri müzik dinletileri büyük bir beğeni topladı.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu burada yaptığı konuşmada; Belediyemize bağlı Kültür Müdürlüğümüz engelli bireylerimizin sorunlarına, ihtiyaçlarına dikkat çekmek için böyle bir organizasyon hazırladılar. 'Engelleri Aşta Gel' adı altında evlatlarımızın, kardeşlerimizin yeteneklerini sergilemeye imkn verecek bir organizasyon gerçekleştirdiler. Öncelikle kardeşlerimize bu yarışmaya katıldıkları için teşekkür ederim. Bütün imknlarımızla engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onların eğitim hayatı, yaşamlarını idame ettirmeleri için, sağlıkları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile engellilerimiz, dezavantajlı gruplar, yaşlılarımız için değişik projeler uyguluyoruz. Engellerimiz ile ilgili bütün projeleri destekleyeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve bu yarışmaya katılan Engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, yarışmaya katılan tüm engellilere çeşitli hediyeler verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafında organize edilen Engelleri Aşta Gel ses yarışmada ilk üçe giren yarışmacılara plaketleri Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ve Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç tarafından verildi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR