Siirt'te Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te Bağımlılık ileMücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Vekili Zihni Yıldızhanbaşkanlığında yapıldı.

Valilik toplantısalonunda gerçekleştirilen toplantıda, ildeki bağımlılıkla mücadelede faaliyetgösteren kurumların son bir yıl içinde başta uyuşturucu olmak üzere diğerbağımlılıklara yönelik aldıkları önlemleri ve yaptıkları çalışmalar aktarıldı.Ayrıca, 2020 yılında alınacak önlemler, çalışmalar ve bağımlılıkla mücadeleninsürdürülmesi konusunda eylem planı üzerinde duruldu.

Bağımlılıkla mücadelekapsamında ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının 2019 yılında yaptıklarıçalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan ValiVekili Zihni Yıldızhan, 'Madde bağımlılığı konusunda, farkındalığınartırılmasının bağımlılıkla mücadelede, büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yıldızhan, bağımlılıklamücadelede koordinasyon ve işbirliğinin önemine değinerek, ilgili kurumlarınbirlikte eşgüdüm içinde hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Toplantıda;Bağımlılıkla mücadele kapsamında Kent Güvenlik Sistemine Okul kamerasistemlerinin entegre edilmesi ve kamera sistemi olmayan riskli bölgelerdekiokullarda ivedilikle teminin sağlanması, metruk binaların Siirt Belediyesitarafından yıkımına devam edilmesi, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğininartırılması kararlaştırıldı.

Toplantı katılımcılarıntalepleri ve önerileriyle son buldu.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR