Siirt'te Asfalt Çalışmaları Gece Devam Etti
Siirt'te kent genelinde yürütülen asfalt çalışmaları gece saatlerinde de devam etti. Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, şehirde başlatılan asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile İl Özel İdaresi ekiplerinin koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, Tillo Caddesi-1 Cumhuriyet Meydanı-Hürriyet İlkokulu güzerghında asfalt serim çalışmalarının gece boyunca devam ettiği bildirildi.
Yaklaşık 1.500 metre uzunluğundaki güzergahta toplam 3 bin 24 ton sıcak bitümlü asfalt serimi yapıldığı kaydedildi. Çalışmaların, ulaşım altyapısını güçlendirmek ve sürücülere daha güvenli ulaşım imknı sağlamak amacıyla sürdürüldüğü ifade edildi.
Vali Kızılkaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kentte yürütülen asfalt çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, ekiplerin gece saatlerinde de sahada görev yaptığını aktardı.