Siirt'te Araçtan Gelen Sesler Üzerine Hareket Geçen Ekipler Yasa Dışı Avlanması Yasak Olan Keklik Ele Geçirdi!

Siirt'te, İl Jandarma Komutanlığı,  Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin yol kontrolünde arama yaptıkları arabada 3 adet kınalı keklik ele geçirdi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü av koruma kontrol ekipleri, yasak şekilde avlanan 3 adet kınalı keklik ele geçirdi.

Siirt il jandarma ekipleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü av koruma kontrol ekiplerinin Deliktaş bölgesinde yapılan yol kontrolü esnasında bir aracın bagajının içerisinden gelen keklik sesleri üzerine yapılan incelemede 3 adet canlı olarak Kınalı keklik bulundu.

Doğada usulsüz avlanarak evde beslendiği belirlenen 3 adet kınalı kekliğe el koydu. Keklikler Doğa Koruma Milli Parklar İslahiye Şefliğine teslim edilirken, usulsüz avcılık yapan kişiye ceza kesildi.

Kekliklerin içinde bulunduğu kaferler ise Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü av koruma kontrol ekipleri tarafından imha edildi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı
Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR