Siirt'te 'Amatör Spor Haftası'' Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi

Siirt Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ''Amatör Spor Haftası'' kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Spor faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Siirt Atatürk Stadında sporcular gösteri sundu.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Atatürk Stadında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan programda Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK bir konuşma yaptı Konuşmada KISACIK: “Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen müsabakalara katılan tüm sporcularımızı kutlarım. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU' nun dediği gibi ‘Amatör Spor Türk Sporunun Kalbidir.' Umuyorum ki hepiniz yakın zamanda kendi branşınızda ilimizi ve ülkemizi çok iyi temsil edeceksiniz.” dedi.

Konuşmanın ardından Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Daha sonra müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi ve sporcular kendi branşlarında gösteri sundu.

Programa, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Tufan OLĞAÇ, Şube Müdürleri, Antrenör Sporcu ve sporcu aileleri katıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR