Siirt'te Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: 13 Hekim Yeni Görev Yerlerine Yerleşti
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, 2026 yılı 6. ek aile hekimliği yerleştirme sonuçlarını yayımladı. Yapılan yerleştirmeler kapsamında merkez ve ilçelerdeki Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) toplam 13 hekim atandı.
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, 2026 yılı 6. Ek Aile Hekimliği Yerleştirme Sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.
Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, aile hekimliği uygulaması kapsamında gerçekleştirilen 2026/6 Ek Yerleştirme işlemleri, 24 Temmuz 2026 Cuma günü Siirt Merkez Laboratuvar Binası Toplantı Salonu'nda tamamlandı.
Yerleştirme sonuçlarına göre, Siirt merkez ile Tillo, Baykan ve Eruh ilçelerindeki Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) 13 hekim yerleştirildi.
İşte Yeni Görev Yerlerine Yerleşen Hekimler
| Hekim | Görev Yeri |
|---|---|
| Abdulhamit Kayran | Merkez İbrahim Hakkı Hz. ASM |
| Eda Şaziye Hilal | Merkez İbrahim Hakkı Hz. ASM |
| Murat Ayman | Merkez Ş.E. Reşide Kıraçlar ASM |
| Zeynel Ekin | Merkez 15 Temmuz Şehitler ASM |
| Selma Çoban | Tillo Hz. Fakirullah ASM |
| Kerem Ayman | Merkez Ş.H. Canan Akkuş ASM |
| Feysel Erk | Merkez Ş.H. Canan Akkuş ASM |
| Onur Dayanan | Merkez Ş.E. Birgül Aktaş ASM |
| Kadir Uç | Baykan ASM |
| Esra Aksu | Tillo Hz. Fakirullah ASM |
| Seher Özer | Eruh Dikboğaz ASM |
| Ece Tasnım Bektaş | Baykan Veysel Karani ASM |
| Rıdvan Alanç | Merkez İbrahim Hakkı Hz. ASM |
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, gerçekleştirilen ek yerleştirmelerle birlikte aile hekimliği hizmetlerinin daha etkin ve erişilebilir şekilde sunulmasının hedeflendiğini bildirdi. Yeni görev yerlerine yerleşen hekimlerin önümüzdeki süreçte görevlerine başlaması bekleniyor.