Siirt Spor'un Rakibi Hatay Spor

TAKİP ET:
Yahya Kara

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura çekimi gerçekleşti.İl Özel İdare Spor deplasmanda; PTT 1.Liginde mücadele veren Hatay Spor ilekarşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, bugün saat14.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri OrhanSaka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kupada 3. Eleme Turu'na; Süper Lig'den Gazişehir GaziantepFK, Gençlerbirliği, Göztepe A.Ş, Kasımpaşa A.Ş., Yukatel Denizlispor, TFF 1.Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile ZTK 2. Eleme Turu sonucu turatlayan 33 takım olmak üzere, toplam 92 takımın katılacağı öğrenildi. ZiraatTürkiye Kupası 3. Eleme Turunda rakibimiz PTT 1. Liginde mücadele veren HataySpor oldu. Deplasmanda Hatay Spor'a konuk olacak olan Siirt İl Özel İdare Spormaçın hazırlıklarını günde çift idman ile sürdürdüğü öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçı için takımın hazır olduğunu belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; 'Oynadığımız kupa maçlarından anlımızın hakkı ile geçmesini bildik. 3. Eleme Turu maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takımda moraller yüksek. Amacımız kupa maçlarını götüre bildiğimiz yere kadar götürmek daha sonra hafta sonu ligimiz başlıyor. Lig maçı hazırlıklarımız devam ediyor bu kapsamda bize başta destek olan Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'e çok teşekkür ediyorum, kendisi bizlere bu takımı kazandırdı. Siirt halkının da bizlere destek olmasını bekliyoruz.' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Merkez, Eruh, Şirvan ve Baykan haftanın ilk gününe böyle başlayacak!
Siirt'te Otopark Alanı Olarak Kullanılan Eski KYK Binası alanı Kapatıldı! Yurt İnşaatına Başlanacak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR