Siirt-Şirvan-Pervari-Van'ı Birbirine bağlayacak Yolun Yapımına Devam Ediliyor

Siirt-Şirvan-Pervari-Van'ı birbirine bağlayacak yolda yapım çalışmalarına devam ediliyor.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Siirt-Şirvan-Pervari-Van'ı birbirine bağlayacak yolda yapılan çalışmaların devam ettiğini belirtti. "Herşey Daha İyi Bir Siirt İçin"

Ören'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda yer alan mesajda özlemle beklenen yolun yapımına devam edildiği ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Ören'in paylaşımı şu şekilde:

İlimizde özlemle beklenen Siirt-Şirvan-Pervari - Van Yolu Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam etmekte olup , var gücümüzle çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyoruz .

Hizmet etme gayesiyle çıktığımız bu yolda Anadolu ve Mezopotamya kültürlerinin harman olduğu kadim şehrimizin ekonomik ve sosyal kültürel gelişimine ivme kazandırmaya devam edeceğiz.

HER ŞEY DAHA İYİ BİR SİİRT İÇİN …

İlimizde özlemle beklenen Siirt-Şirvan-Pervari - Van Yolu Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam etmekte olup , var gücümüzle çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyoruz .
Hizmet etme gayesiyle çıktığımız bu yolda …▶️ https://t.co/L1K2TDph2R pic.twitter.com/sRF6fH8ZjY — Osman Ören (@osman_oren) March 8, 2023

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı
Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR