Siirt Özel Hayat Hastanesi Doktoru Necip Nas'tan Takdir Edilecek Davranış

TAKİP ET:
Yahya Kara

Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Dahiliye Uzmanı Dr. Necip Nas, bayram yoğunluğunda bayram iznini kullanmayarak gece-gündüz hastaların tedavisi için hastanede bulunarak, Kovid-19 hastalarına nefes olmaya devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Necip Nas, ' Kovid-19 hastalarına bakıyoruz. Kovid-19 hastalarında ciddi nefes darlığı oluyor. Hastalara nefes olmaya çalışıyoruz. İnşallah tüm hastalarımız şifa bulur ve eski günlere döner.' ifadelerini kullandı.

Dr. Nas,söz konusu Covid-19 hastalığını ilimizde son günlerde artış gösterdiğini belirterek, hastanede yatan hasta sayısında artışın yaşandığını ve bu bayramda hastalara nefes olabilmek için izin kullanmadığını hastaların yanında olduğunu söyledi.

Vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyene çok dikkat etmesini isteyen Dr. Nas, evlerine gidenlerin mutlaka el temizliğine dikkat etmesini, evden dışarı çıkanların ise kesinlikle maske takmalarını tavsiye etti.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR