Siirt'in Bozuk Yollarında Çalışma Başlatıldı!

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getirmeye devam ediyor.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Ekipler, Kooperatif Mahallesi 1758. sokakta kilitli parke döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla daha yaşanılabilir bir kent için kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi kent genelinde mahalle, cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları belirlenen programlar dâhilinde devam ederken bugün de Kooperatif Mahallesi 1758. sokakta kilit parke taşı döşeme ve yol bakım çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Siirt ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süre içerisinde tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Türkiye Birincisi Oldu
Siirt'te Trafik Haftası Etkinlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR