Siirt Hizmete Giren 3 Ayrı Semt Pazarları Huzurlu Alışverişin Adresi

Siirt Belediyesi tarafından 2022 yılında hizmete alınan üç ayrı kapalı semt pazarları, huzurlu yaşam yerlerine dönüştü.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Semt pazarlarında artan alışveriş yoğunluğuna karşı Siirt Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşın huzuru için çalışan ekipler, pazar yerlerinin temizliğinin yanı sıra, pazarcı esnafının fiyat etiketleri, ölçü-tartı aletlerini kontrol ederek vatandaşın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasının teminatı oluyor.

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, "Pazar yerleri vatandaşlarımız için kolay ulaşılabilir olmasına, konforlu ve temiz alışveriş yapmaları için aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar oldukça konforlu olacak şekilde dizayn edilerek, halkın hizmetine sunuldu.

Her konuda olduğu Pazarlar konusunda da vatandaşlarımızdan gelen talep, eleştiri ve önerileri dikkate alıyor, herkesin keyifle ve sağlıkla alışveriş yapabileceği ortamlar oluşturmaya özen gösteriyoruz.

Siirtliler hizmetin en iyisine layıktır anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, 2023 yılı yatırım programına alınan Barış Mahallesi Semt pazarı yapım proje çalışmaları devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Firari uyuşturucu satıcısı Siirt'te yakalandı
Siirt'te Tüfekle Oynarken Amca Oğlunu Kazara Vurdu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR